Το «αντίο» του στην εθνική Ισπανίας έστειλε μέσω μιας ανάρτησής του στα social media, ο Λουίς Ενρίκε.

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση του «διαζυγίου» του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας και την αποχώρησή του από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού έπειτα από 4 χρόνια, ο Λουίς Ενρίκε θέλησε να πει το δικό του, προσωπικό «αντίο» στη «ρόχα» με ένα μήνυμα που εξέφραζε και τους συνεργάτες του κι ανέβασε στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media.

Ο Ισπανός τεχνικός ευχαρίστησε τους πάντες για τη συνεργασία την τελευταία τετραετία, «απολογήθηκε» που δεν μπόρεσε να δώσει περισσότερα στην Εθνική Ομάδα και ζήτησε να στηρίξουν όλοι τον νέο προπονητή της ισπανικής ομάδας, Λουίς ντε λα Φουέντε.

Αναλυτικά το μήνυμα του Λουίς Ενρίκε:

«Εκ μέρους μου αλλά και όλων όσων απαρτίζουν το επιτελείο: Όλα άρχισαν 4 χρόνια πριν και πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός. Δεν μπορώ παρά να είμαι απόλυτα ευγνώμων σε εκείνον που με προσέλαβε δύο φορές (ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας Ρουμπιάλες και ο αθλητικός διευθυντής, Μολίνα). Σε όλους τους υπαλλήλους της ισπανικής ομοσπονδίας με τους οποίους μοιραστήκαμε τέτοιου είδους εμπειρίες.

Φυσικά, στους παίκτες που υπήρξαν υποδειγματικοί στη συμπεριφορά τους και πιστοί στην ιδέα που είχαμε. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να σας βοηθήσω περισσότερο.

Ευχαριστώ επίσης όσους προσέφεραν (γιατροί, φυσιοθεραπευτές, οδηγοί πούλμαν, άνθρωποι ασφαλείας, υπεύθυνοι για οπτικοακουστικό υλικό και μετακινήσεις, τον τιμ μάνατζερ, τους διατροφολόγους κτλ) που δουλεύουν ακούραστα για να βοηθούν τους παίκτες και το επιτελείο σε ό,τι έχουμε ανάγκη.

Ήταν πολύ ξεχωριστό να αποτελώ μέρος όλου αυτού. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το ευχαριστώ στους οπαδούς μας που μας στήριξαν κάθε στιγμή, ειδικά στις πιο δύσκολες. Ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού και σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει λίγος μόνο προβληματισμός.

Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ με όλη τη σημασία της λέξης ώστε ο Λουίς ντε λα Φουέντε να πετύχει ό,τι θέλει! Πάμε Ισπανία! Για πάντα. Ευχαριστώ. Λουίς Ενρίκε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!