Ο Κένι Σμιθ έριξε τον Σακίλ Ο'Νιλ σε χριστουγεννιάτικο δέντρο κατά τη διάρκεια εκπομπής - Το παρελθόν τους από το 2014.

Χρειάζεται πολλή δύναμη για να σπρώξεις τον Σακίλ Ο’Νιλ, αλλά ο Κένι Σμιθ έκανε ακριβώς αυτό και ακόμη περισσότερα στο πλατό του NBA στο TNT.

Την Τρίτη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Σμιθ και ο Σακ βρίσκονταν στη μέση μιας συζήτησης όταν ξαφνικά, σηκώθηκαν από το γραφείο και έτρεξε πήγαν προς το πίσω μέρος του πλατό. Με ξεκαρδιστικό τρόπο, ο Σμιθ στη συνέχεια έσπρωξε τον Σακ στο γιγαντιαίο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο πλάι του πλατό, με τον πρώην άσο Λος Άντζελες Λέικερς να πέφτει κατευθείαν μέσα με τα πόδια του μόνο να εξέχουν.

Οι άλλοι δύο συμπαρουσιαστές του TNT, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ και ο Έρνι Τζόνσον Τζούνιορ, έσπευσαν στη συνέχεια να βγάλουν τον Σακ από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τον γιγαντόσωμο αστέρα να μην μπορεί να κουνηθεί.

Το ακόμη καλύτερο είναι πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σμιθ ρίχνει τον Σακ, καθώς είχε επαναληφθεί το 2014. Τότε, όμως, το χριστουγεννιάτικο δέντρο ήταν πολύ μικρότερο και δεν έκανε αρκετά καλή δουλειά για να σταματήσει την πτώση του Σακίλ Ο’Νιλ, όπως αυτή τη φορά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!