Ένα αρκετά απρόοπτο και σοκαριστικό περιστατικό συνέβη σε αγώνα του NBA, όπου παρουσιαστής έπαθε κρίση την ώρα της μετάδοσης.

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε στον αγώνα NBA των Ατλάντα Χοκς με τους Οκλαχόμα Θάντερς.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής των «γερακιών», Μπομπ Ράθμπαν, υπέστη κρίση σε ζωντανή μετάδοση. Δίπλα στον Ράθμπαν την ώρα της κρίσης βρισκόταν ο θρύλος των Χοκς και πρώην παίχτης του Παναθηναϊκού, Ντομινίκ Ουίλκινς. Ο τελευταίος, ωστόσο, άργησε να αντιληφθεί τι συνέβαινε δίπλα του και συνέχισε να σχολιάζει τον επικείμενο αγώνα. NBA

Οι Χοκς ανακοίνωσαν πως ο 68χρονος Ράθμπαν υπέστη την κρίση καθώς ήταν αφυδατωμένος αλλά είναι «σε σταθερή κατάσταση» παραμένοντας σε νοσηλεία.

«Πριν τον σημερινό αγώνα (σ.σ. την Δευτέρα) ο παρουσιαστής Μπομπ Ράθμπαν έχασε για λίγο τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στο παρκέ. Οι διασώστες που βρίσκονταν στο γήπεδο του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες καθώς ήταν αφυδατωμένος» αναφέρεται στην ανακοίνωση των Ατλάντα Χοκς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!