Οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου του Παναιτωλικού επιβεβαιώθηκαν καθώς ο Μιχάλης Μπακάκης υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Δεν ήταν καλά τα νέα στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού. Ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή από το φιλικό του Παναιτωλικού με την Άντερλεχτ την Τρίτη (06/12) έχοντας αγωνιστεί μόλις πέντε λεπτά, υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν!

Ο Μιχάλης Μπακάκης έχει υποστεί ξανά ρήξη χιαστού το 2015, όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 6 έως 8 μήνες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!