Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε bobblehead που λέει κρύα ανέκδοτα και οι Μπακς θα τα μοιράσουν σε 10.000 φίλους της ομάδας.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και dad jokes, πλέον, πάνε μαζί. Ο Greek Freak αρέσκεται στο να λέει… κρύα ανέκδοτα στις συνεντεύξεις Τύπου και φυσικά έχει συνδέσει το όνομά του με αυτά.

Γι’ αυτό και οι Μιλγουόκι Μπακς αποφάσισαν να κάνουν τον σταρ τους bobblehead που λέει dad jokes. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά να μοιράσουν από ένα στους πρώτους 10.000 θεατές που θα φτάσουν στο Fiserv Forum τα ξημερώματα της Τετάρτης για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξεπλάγην πολύ από την «έκπληξη» των Μπακς και ξέσπασε σε γέλια όταν άκουσε τα “κρύα” αστεία του, ενώ έτρεξε να μοιραστεί τη χαρά του με τον προσωπικό του σωματοφύλακα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δείτε το βίντεο του «Greek Freak» με το bobblehead του

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!