Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συναντήθηκε με τον γιο του Νικ Καλάθη και του έδωσε τα υπογεγραμμένα παπούτσια του.

Με το παιχνίδι να έχει ολοκληρωθεί, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συναντήθηκε με τον γιο του Νικ Καλάθη και του έδωσε τα υπογεγραμμένα παπούτσια του.

Μάλιστα, έβγαλαν παρέα με τον Θανάση Αντετοκούνμπο, φωτογραφία μαζί του. Να θυμίσουμε πως ο Καλάθης μένει στην ευρύτερη περιοχή της Φλόριντα.

Το σκηνικό κατέγραψαν με κάμερα και οι Μπακς – χωρίς να ξέρουν την ιδιαιτερότητα της στιγμής – με τον Νικ Καλάθη να ευχαριστεί στην συνέχεια τα αδέλφια Αντετοκούνμπο. Ειδικότερα, ανέβασε την φωτογραφία του γιου του μαζί τους και έγραψε: Γιάννης Αντετοκούνμπο

«Σας αγαπάω παιδιά! Ευχαριστώ που κάνατε τον γιο μου το πιο ευτυχισμένο παιδί!»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Calathes (@ncalathes)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!