Μέσα σε λίγα λεπτά ο Μαρσέλο έδωσε 2 ασίστ για να σκοράρουν οι Μπακαμπού και Ελ Αραμπί.

Χαμόγελα επικρατούν στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά τη νέα καλή εμφάνιση του Μαρσέλο.

Ο πολύπειρος μπακ όχι μόνο ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο προηγούμενο φιλικό παιχνίδι αλλά σήμερα έδωσε και τις πρώτες του ασίστ.

Ο Βραζιλιάνος μπήκε αλλαγή στο 61′, μοιράζοντας στο 74′ και στο 76′ δύο ασίστ για την ολική ανατροπή και 3-2 των Πειραιωτών!

Αρχικά, έβγαλε συρτή μπαλιά για τον Μπακαμπού που δεν αστόχησε από κοντά και στη συνέχεια «σέρβιρε» στον Ελ Αραμπί, ο οποίος με τρομερή κεφαλιά σκόραρε!

Φυσικά περιμένουν ανάλογη συνέχεια!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Μαρσέλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ