Ο Τσάβι μίλησε στο El Chiringuito και έκανε κάλεσμα... επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα!

Ο Τσάβι συνεχίζει να θεωρεί πως ο Λιονέλ Μέσι παραμένει κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και δήλωσε πως αν θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα τότε μπορεί να το κάνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι:

«Αν θέλει να επιστρέψει, τότε μπορεί σίγουρα. Και ποιος δεν θα ήθελε να τον προπονήσει; Συνεχίζει να είναι Νο1.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις ή πέντε πρώτους.

Θα ήθελα να προπονήσω οποιονδήποτε από τους κορυφαίους παίκτες, όποιον είναι στη Γαλλία, για παράδειγμα. Θα ήθελα πολύ να προπονήσω τον Εμπαπέ, τον Νεϊμάρ, τον Μέσι, όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!