Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για τα σημεία στα οποία πρέπει να εστιάσει ο Παναθηναϊκός για να πάρει τη νίκη απέναντι στη Ζαλγκίρις ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Γκριγκόνις.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναφέρθηκε στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις (2/12, 20:00) αλλά και στην απουσία του Γκριγκόνις.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντέγιαν Ράντονιτς:

«Η Ζαλγκίρις βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την περίοδο. Έχει πετύχει έξι νίκες και έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια στην έδρα της. Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλή άμυνα, να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και τα ριμπάουντ, αλλά και να αποφύγουμε τα λάθη, όντες συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να ανταποκριθεί στις συνθήκες ενός δύσκολου εκτός έδρας αγώνα σε γεμάτο γήπεδο:

«Όπως προανέφερα, θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Για να κερδίσουμε μια τόσο καλή και φορμαρισμένη ομάδα στην έδρα της θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου».

Για τον Γκριγκόνις:

«Δεν ταξιδεύει μαζί μας καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος να παίξει. Θα δούμε μέρα με τη μέρα την κατάστασή του. Οι υπόλοιποι παίκτες μας θα πρέπει να είναι έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι».

Για την προηγούμενη εβδομάδα που συνδυάστηκε από νικηφόρα αποτελέσματα:

«Ήταν μια απαιτητική εβδομάδα η προηγούμενη. Καταφέραμε να κερδίσουμε δύο ματς στην Ευρωλίγκα, αλλά και τον ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Μπορώ να πω ότι ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για εμάς, αλλά θα πρέπει όλη η σκέψη μας να είναι στο επόμενο παιχνίδι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!