Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο και τόνισε πως η Πορτογαλία έχει όλα τα φόντα να το κατακτήσει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι η Πορτογαλία έχει όλες τις προϋποθέσεις για να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

«Η Πορτογαλία δεν υστερεί απέναντι σε καμία άλλη ομάδα. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές», είπε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του στο Κατάρ, από το πάγκο της Αλ Γκαράφα.

«Ο Ρονάλντο συμβάλει πολύ στην προβολή της εθνικής ομάδας, με αποτέλεσμα πολλοί που δεν είναι Πορτογάλοι να την υποστηρίζουν», πρόσθεσε σε συνέντευξη Τύπου, όπου ήταν παρόντες δημοσιογράφοι από την χώρα της ιβηρικής χερσονήσου.
   
«Η Μπενφίκα έχει κάνει ένα απολύτως εξαιρετικό πρωτάθλημα. Κινήθηκε στην μεταγραφική αγορά πολύ έξυπνα, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή της. Η Πόρτο και η Σπόρτινγκ αντιμετωπίζουν περισσότερες δυσκολίες, γιατί ακριβώς η Μπενφίκα κάνει ένα ασυνήθιστο πρωτάθλημα. 

Δεν είναι φυσιολογικό η Μπενφίκα να έχει χάσει μόλις δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο 52χρονος προπονητής μιλώντας για τη μάχη του τίτλου στην Primeira Liga. «Από την Σπόρτινγκ έφυγαν παίκτες που δεν αναπληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, ψάχνει τη σταθερότητά της. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και, σε αυτό το σημείο, μου φαίνεται ότι ο αγώνας για τον τίτλο θα γίνει μεταξύ Πόρτο και Μπενφίκα», συμπλήρωσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!