Ο Λουίς Ενρίκε αποθέωσε τόσο τις... παλιοσειρές του καθώς και την νέα γενιά της Ισπανίας μετά την ισοπαλία 1-1 με την Γερμανία.

Η Ισπανία έμεινε στο 1-1 με την Γερμανία αλλά χρειάζεται μόνο μια ισοπαλία στον τελευταίο αγώνα των ομίλων με την Ιαπωνία για να προκριθεί. Λουίς Ενρίκε

Τα βλέμματα μπορεί να τα έχουν τραβήξει μέχρι τώρα οι νεαροί Γκάβι και Πέδρι, όμως ο Λουίς Ενρίκε αποθέωσε τόσο τον Άλβαρο Μοράτα όσο και τους Ζόρντι Άλμπα και του 34χρονου Σέρχιο Μπούτσκετς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουίς Ενρίκε:

«Λέμε ότι η πίεση είναι προνόμιο και θέλουμε οι νέοι μας παίκτες να παίζουν όπως κάνουν με τους συλλόγους τους.

Λέω ότι και οι 26 παίκτες μου είναι πρότυπα, υποδειγματικοί και όλοι αξίζουν να παίξουν. Η δυσκολία για μένα είναι ποιον να επιλέξω.

Ο Αλβάρο σε εξαιρετική φόρμα. είχε κάποια σωματικά προβλήματα, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να περιμένει να έρθει. Γνωρίζουμε ότι συνεισφέρει τόσο πολύ στην ομάδα, αυτός είναι ο στόχος μας ως ομάδα.

Ο Τζόρντι Άλμπα είναι κορυφαίος παίκτης, όπως και ο Μπούσκετς. Μερικοί άνθρωποι κουράζονται με τους μεγαλύτερους παίκτες, αλλά αυτοί οι τύποι εξακολουθούν να είναι καταπληκτικοί. Δεν φέρνω αυτούς τους τύπους εδώ για να διασκεδάσουν.

Ο Τζόρντι είναι ο καλύτερος ακραίος μπακ στο τελευταίο τρίτο και εξακολουθεί να αμύνεται τόσο καλά. Ο κόσμος προσπαθούσε να αποσύρει τον Μπουσκέτς εδώ και χρόνια, αλλά θέλω να τον πείσω να παίξει άλλο ένα Παγκόσμιο Κύπελλο!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!