Ο Ραφαέλ Βαράν μίλησε για την πρόκριση της Γαλίας στους «16» καθώς και για το ενδεχόμενο επιλογής αντιπάλου για την επόμενη φάση.

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γαλλίας, προκρίθηκε στους «16» του Μουντιάλ, καθώς μετρά δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες του 4ου ομίλου και κατά 99,9% θα καταλάβει την πρώτη θέση. Και στην «διασταύρωση» για τον αγώνα νοκ-άουτ… περιμένει τον δεύτερο του 3ου ομίλου, όπου συμμετέχουν η Αργεντινή, η Πολωνία, το Μεξικό και η Σαουδική Αραβία, με τις τέσσερις ομάδες να έχουν ελπίδες για τις δύο προνομιούχες θέσεις.

Αναφερόμενος στο ζήτημα αυτό, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, Ραφαέλ Βαράν, δεν έχει κάποια προτίμηση: «Θα δούμε τον αντίπαλο μας. Θα πρέπει να παίξουμε με μεγάλες ομάδες για να πάμε μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Δεν έχω καμμία προτίμηση. Η ομάδα μας είναι ήρεμη και βασιζόμαστε σε αυτήν τη νοοτροπία. Εχουμε αυτήν την… μανία να νικήσουμε».

Ο Ζιρού αποθέωσε τον Εμπαπέ: «Είναι καθοριστικός»

Στην πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ, αλλά και στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Κιλιάν Εμπαπέ, αναφέρθηκε ο Ολιβιέ Ζιρού, μετά την νίκη των «πετεινών» επί της Δανίας με 2-1, για την 2η αγωνιστική του παγκοσμίου κυπέλλου, που διεξάγεται στο Κατάρ.

«Θέλαμε να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς και να προκριθούμε. Ηταν ένα δύσκολο ματς όπως το περιμέναμε, αλλά εφαρμόσαμε καλά το τακτικό σχέδιο και νομίζω ότι τους δημιουργήσαμε προβλήματα, γιατί έπρεπε να μείνουν χαμηλά στο γήπεδο. Δεν ήταν συμπαγείς, ούτε ιδιαίτερα επικίνδυνοι», σχολίασε ο επιθετικός της εθνικής Γαλλίας και της Μίλαν, τονίζοντας στην συνέχεια:

«Στο πρώτο ημίχρονο ανταποκριθήκαμε. Με λίγη τύχη, θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά συνεχίσαμε και στο δεύτερο ανταμειφθήκαμε. Εδωσα δημοσίως συγχαρητήρια στον Μπαπέ. Του αξίζει, εγώ Χαίρομαι για αυτόν, ήταν καθοριστικός απόψε στο δεύτερο ημίχρονο, δυνάμωσε εάν μπορώ να το πω έτσι- σε αυτό το ματς. Είναι μαζί με τον «Ζιζού» (σ.σ. στον πίνακα των «τρικολόρ» σκόρερ) και είμαι χαρούμενος για αυτόν.

»Είναι καθοριστικός σε κάθε αγώνα, είναι υπέροχο για αυτόν και για την ομάδα. Δεν ξέρω ποιά θα είναι τα σχέδια του προπονητή, πάντα θέλουμε να νικάμε. Ωστόσο, πρέπει να ξέρεις πώς είσαι σωματικά και τί έχει στο μυαλό του ο προπονητής. Εδειξα ότι μπορώ να συνεχίσω, αλλά θα είναι ο προπονητής που θα αποφασίσει. Ανεξάρτητα από το ποιός θα παίξει, θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε αυτό το ματς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!