Απίθανα σκηνικά στην Τουρκία - Οπαδός της Γκιοζτέπε χτύπησε τον τερματοφύλακα της Αλτάι στο κεφάλι με το σημαιάκι του κόρνερ.

Πρωτόγνωρα σκηνικά βίας σημειώθηκαν στον αγώνα για την Β΄ κατηγορία της Τουρκίας ανάμεσα στην Γκιοζτέπε και την Αλτάι. Το ματς τελικά διεκόπη όταν κατά τη διάρκεια άγριων επεισοδίων ένας οπαδός της πρώτης χτύπησε τον τερματοφύλακα της δεύτερης με το σημαιάκια του κόρνερ.

Όλα ξεκίνησαν από νωρίς, όταν στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης οι οπαδοί της Αλτάι ξεκίνησαν να πετούν αντικείμενα στους οπαδούς της Γκιοζτέπε.

Οι υπεύθυνοι του γηπέδου ενημερώθηκαν για τραυματισμένους και ασθενοφόρα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να τους παραλάβουν.

Εκείνη τη στιγμή, ένας από τους οπαδούς της Γκιοζτέπε διέσχισε όλο το γήπεδο κρατώντας το σημαιάκι του κόρνερ για να χτυπήσει τελικά με αυτό στο κεφάλι τον τερματοφύλακα της Αλτάι, Οζάν Οζέντς, ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο διαιτητής της αναμέτρησης αποφάσισε να αποσύρει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια στο 22ο λεπτό. Κατόπιν 25λεπτης διαβούλευσης ανακοινώθηκε η οριστική διακοπή.

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του Anadolu, ο κίπερ της Αλτάι έχει υποστεί σοβαρά τραύματα αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!