Μουντιάλ 2022: Έντονες αποδοκιμασίες ξέσπασαν κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου του Ιράν - Τα κλάμματα Ιρανών οπαδών

Η παρουσία του Ιράν στο Μουντιάλ συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις. Το ίδιο έγινε και σήμερα.

Ειδικότερα, υπήρξαν αποδοκιμασίες κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου του Ιράν πριν από την αναμέτρηση απέναντι στην Ουαλία.

Μάλιστα, η κάμερα συνέλαβε φιλάθλους του Ιράν να έχουν ξεσπάσει σε κλάματα.

 

Αντέδρασε ο Κεϊρός σε ερώτηση δημοσιογράφου: «Γιατί δεν ρωτάς τις ΗΠΑ για το Αφγανιστάν;»

Στο περιθώριο της σημερινής συνέντευξης Τύπου για το Ιράν, πριν τον αγώνα με την Ουαλία για το Μουντιάλ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κάρλος Κεϊρός θέλησε να εκφράσει τον εκνευρισμό του για μια «πολιτική» ερώτηση που είχε απευθύνει Βρετανίδα δημοσιογράφος στον ποδοσφαιριστή του, Μεντί Ταρέμι.

Έτσι, στο τέλος της διαδικασίας ο Πορτογάλος προπονητής γύρισε στη δημοσιογράφο και της είπε «γιατί δεν κάνεις και σε άλλες χώρες ορισμένες ερωτήσεις; Γιατί δεν ρωτάς τους Βρετανούς τι πιστεύουν για τη Βόρεια Ιρλανδία; Και γιατί δεν πας στην αποστολή των ΗΠΑ να τους ρωτήσεις για την υποχώρηση των στρατευμάτων τους από το Αφγανιστάν και τις γυναίκες εκεί, που είναι μόνες;». 

«Μα ο Ταρέμι είναι Ιρανός», απάντησε η δημοσιογράφος στον Κεϊρός. Ο Ιρανός coach πάντως δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία ενοχλείται από ερωτήσεις για την κατάσταση στο Ιράν.

Πρόσφατα μάλιστα είχε αποχωρήσει από συνέντευξη Τύπου μετά από ερώτηση για το καθεστώς των γυναικών στη χώρα αυτή. Τότε είχε ρωτήσει τον δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση «πόσα πήρες για να με ρωτήσεις κάτι τέτοιο;».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!