Ο Έτορε Μεσίνα ανησυχεί για το μέλλον της ομάδας του στην EuroLeague μετά τη νέα ήττα από τη Φενέρμπαχτσε.

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν έχει ξεκίνησει ιδανικά τη σεζόν και προβληματίζει συνεχώς με την απόδοσή της. Το παιχνίδι απέναντι στη Φενέρμπαχτσε αποτέλεσε μία καλή ευκαιρία ώστε το σύνολο του Έτορε Μεσίνα να κάνει μία νέα αρχή. Αν και προηγήθηκε ακόμα και με 16 πόντους διαφορά, δεν κατάφερε να «λυγίσει» τους πρωτοπόρους στην βαθμολογία και ηττήθηκε με σκορ 72-82. Αυτή μάλιστα ήταν η έκτη συνεχόμενη ήττα της στην EuroLeague.

Αναλυτικά οι δηλώσει του Έτορε Μεσίνα μετά το νέο κακό αποτέλεσμα της Αρμάνι:

«Η σεζόν μας είναι σε κίνδυνο. Δεν μπορούμε να βρούμε ρυθμό, και το πρόβλημα με την Ευρωλίγκα είναι ότι δεν σε περιμένει. Για αρχή πρέπει να συνεχίσουμε τις νίκες στο ιταλικό πρωτάθλημα, έτσι ώστε η αυτοπεποίθηση μας να ανέβει. Την επόμενη εβδομάδα, θα επιστρέψει ο Μπίλι Μπάρον από τον οποίο περιμένουμε πράγματα.

Πρέπει οι παίκτες μας να ανεβάσουν «στροφές», έχουμε πολλές απουσίες και αυτό μας πονάει. Δεν έχω παράπονο από την ενέργεια και το πάθος που έβγαλαν μέσα στο παρκέ αλλά χρειαζόμαστε κι άλλο. Ειδικά τώρα που ο Πάνγκος τραυματίστηκε. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και μέταλλο νικητή, μόνο έτσι θα ανακάμψουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!