Ο Σακίλ Ο’ Νιλ μίλησε για τον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ σε συνέντευξή του στο People.

Παρόλο που έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, ο Σακίλ Ο’ Νιλ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον θάνατό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σακίλ Ο’ Νιλ στο People:

«Δεν θα ξαναδώ τον Κόμπι, ποτέ ξανά. Πίστευα πως και οι δύο θα γερνούσαμε παρέα.

Αναβάλλεις να δεις κάποιον στην καθημερινότητα. Έπρεπε να του είχα τηλεφωνήσει, έπρεπε να μου είχε τηλεφωνήσει. Και οι δύο! Όμως ήμουν απασχολημένος, ήταν απασχολημένος κι αυτός. Και λέγαμε ‘θα τα πούμε κάποια στιγμή’. Δεν έπρεπε να θεωρούμε άλλα πράγματα πιο σημαντικά από την επαφή μας, αλλά αυτά τα μικρά πράγματα μάς εμπόδιζαν. Γι’ αυτό, να μιλάτε με τη μητέρα σας, με τον αδερφό σας, τους φίλους σας από το παρελθόν.

Κάποιες φορές σαν ανώριμα παιδιά μαλώναμε και ανταλλάζαμε κουβέντες. Όμως να είστε σίγουροι, ακόμη κι όταν όλος ο κόσμος νόμιζε πως ήμασταν στα μαχαίρια, όταν έκλειναν οι κάμερες, ο ένας έγνεφε στον άλλο και λέγαμε ‘πάμε να τσακίσουμε τους αντιπάλους μας’».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!