Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καταιγιστικός και με μία ακόμα μαγική του εμφάνιση οδήγησε τους Μπακς στη νίκη επί των Πόρτλαντ Μπλέιζερς.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, να επιστρέφει στις εντυπωσιακές εμφανίσεις, οι Μιλγουόκι Μπακς, επικράτησαν των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με 119-111. Έτσι, έφθασαν στις 12 νίκες, έναντι μόλις τεσσάρων ηττών, στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Γιάννης Αντετοκούνμπο

Σε 35 λεπτά συμμετοχής, ο Ελληνας άσος, σημείωσε 37 πόντους, «μάζεψε» επτά ριμπάουντ, «μοίρασε» έξι ασίστ, έκανε δύο κλεψίματα, ένα λάθος και τρία φάουλ, ενώ κέρδισε και οκτώ φάουλ από τους αντιπάλους του.

Παράλληλα, ο Μπρουκ Λόπεζ, ήταν πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ σημαντική βοήθεια, προσέφερε ο Γκρέϊσον Αλεν με 17 πόντους. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα και το εφετινό ντεμπούτο του Πατ Κόνατον με επτά πόντους σε 15,5 λεπτά.

Από τους Μπλέϊζερς, ξεχώρισαν ο Σάϊμονς με 29 πόντους και οι Γκραντ και Χαρτ, οι οποίοι σημείωσαν 18 και 17 πόντους, αντίστοιχα.

Επόμενος αντίπαλος των Μπακς, είναι οι Σικάγο Μπουλς, τα ξημερώματα της Πέμπτης (03:00) στο Fiserv Forum. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Γιάννης Αντετοκούνμπο