Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ αποκάλυψε πως σκοπεύει να δωρίσει το πριμ που θα λάβει στο Μουντιάλ σε παιδιά από τη Σιέρα Λεόνε.

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, φρόντισε να αποδείξει για ακόμη μία φορά, εμπράκτως, ότι παραμένει ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σχετικά με κοινωνικά ζητήματα. 

Ο έμπειρος αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι μεταξύ των 26 ποδοσφαιριστών που επέλεξε ο Χάνσι Φλικ στην εθνική Γερμανίας για το Μουντιάλ του Κατάρ και όπως δήλωσε, θα προσφέρει όσα χρήματα λάβει ως μπόνους από την γερμανική ομοσπονδία για όποια διάκριση στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, σε φορείς της Σιέρα Λεόνε, χώρα καταγωγής της μητέρας του.

Με το ποσό που θα εισπράξει και θα διαθέσει, ο 29χρονος άσος, ο οποίος μετρά 54 διεθνείς συμμετοχές, θα χρηματοδοτήσει τις επεμβάσεις ένδεκα παιδιών, προκειμένου να έχουν μια καλύτερη ζωή, συμβάλλοντας στην βελτίωση των διαφόρων προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν.

«Πονάω, γνωρίζοντας τις συνθήκες υπό τις οποίες μεγαλώνουν τα παιδιά στην Σιέρα Λεόνε. Στην Γερμανία μου δόθηκαν οι ευκαιρίες που στερούνται πολλοί άνθρωποι στην Σιέρα Λεόνε. Είναι θέμα τιμής για εμένα», δήλωσε με νόημα ο Ρούντιγκερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!