Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ μίλησε για το προηγούμενο καλοκαίρι, το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τη σφήνα της Μπαρτσελόνα.

Σαν ένα όνειρο που πήρε σάρκα και οστά περιέγραψε τη μεταγραφή του στη Ρεάλ ο Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Ο αμυντικός της «βασίλισσας» έφτασε στη Μαδρίτη το καλοκαίρι μετά από πέντε χρόνια στην Τσέλσι. Και παρά την αρχική αμφισβήτηση που μπορεί να υπήρξε στους κύκλους των οπαδών, απέδειξε γρήγορα πόσο τιμάει τη φανέλα της ομάδας του. Όχι μόνο με τη μαχητικότητά του, ούτε με τα γκολ. Αλλά και την αυταπάρνηση που επιδεικνύει. Αυταπάρνηση που έχει οδηγήσει πολλούς φίλους της ομάδας να τον παρομοιάζουν ήδη από τώρα με τον Σέρχιο Ράμος.

Ο ίδιος, πάντως, αποκάλυψε πως δεν περίμενε ποτέ να φορέσει τη φανέλα των «μερέγχες». Δεν ήταν καν όνειρο, όπως είπε, διότι δεν το θεωρούσε εφικτό. Αποκάλυψε, δε, πως και η Μπαρτσελόνα τον είχε ζητήσει.

«Για να είμαι ειλικρινής, το μεγάλο όνειρο της ζωής μου ήταν πάντα να παίξω στην Premier League. Απλώς δεν πίστευα ποτέ ότι η Ρεάλ ήταν κάτι που θα μου συνέβαινε. Δεν το σκέφτηκα. Ήταν καλά στην Τσέλσι. Και όταν τελικά συνειδητοποιείς ότι η Ρεάλ σε θέλει, λες: “Ουάου!”. Ξαφνικά, όταν έρχεσαι, όλα είναι υπέροχα.

Όταν έμαθα για τη Ρεάλ ήμουν στο Λονδίνο με τον αδερφό μου, αυτός μου το είπε. Δεν μπορούσε να το πιστέψει. Δεν είμαι καν σε θέση να εξηγήσω αυτό που ένιωσα. Ακόμα μου προκαλεί ανατριχίλα.

Η Μπαρτσελόνα μού χτύπησε την πόρτα. Αλλά δεν το σκέφτηκα. Όπως είπα και πριν, η Ρεάλ δεν ήταν καν όνειρο για μένα γιατί φαινόταν ανέφικτη. Αν δεις τα ονόματα που έχουν παίξει εδώ: Ζιντάν, Ρονάλντο, Κριστιάνο. Και είχα την ευκαιρία να παίξω με Μόντριτς, Κρόος ή Μπενζεμά. Ήταν δύσκολο να πω όχι», δήλωσε χαρακτηριστικά.