Ο αρχηγός της Εθνικής Γαλλίας, Ούγκο Γιορίς, αποκάλυψε πως δεν σκοπεύει να φορέσει το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο στο Κατάρ.

Ο Ούγκο Γιορίς, αποφάσισε να ακούσει την… συμβουλή του Νοέλ Λε Γκρε και να μην φορέσει στο Μουντιάλ του Κατάρ, το περιβραχιόνιο με τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, είχε ζητήσει από τον τερματοφύλακα και αρχηγό των «πετεινών», να μην μιμηθεί τους αρχηγούς των εθνικών ομάδων, που θα φέρουν το συγκεκριμένο περιβραχιόνιο. Και ο 35χρονος πορτιέρε της Τότεναμ, δεν του… χάλασε το χατήρι, εξηγώντας ότι προτίμησε να συμμορφωθεί με τους κανόνες της διοργανώτριας χώρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου:

«Πριν κάνεις οτιδήποτε, χρειάζεται η συμφωνία της FIFA και της ομοσπονδίας. Ομως, έχω και προσωπική άποψη. Και μοιάζει με αυτήν του προέδρου. Οταν καλωσορίζουμε ξένους, συχνά θέλουμε να συμμορφώνονται με τους κανόνες και τις απαιτήσεις μας. Το ίδιο θα κάνω και στο Κατάρ. Πρέπει να δείξω σεβασμό για αυτό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!