Δημοσίευμα στην Τουρκία αναφέρει πως ο Μαρσέλο βρίσκεται στα ραντάρ της Μπεσίκτας για να αντικαταστήσει τον Μαζουακού.

Σύμφωνα με τη «Fotospor», η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για τον Μαρσέλο. Θέλει πάρει τον Βραζιλιάνο άσο του Ολυμπιακού, έτσι ώστε να αντικαταστήσει έναν άλλον πρώην «ερυθρόλευκο», τον Αρτούρ Μαζουακού.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει αρχικά πως ο Βραζιλιάνος δεν θα παραμείνει στην Ελλάδα μετά τον Ιανουάριο αλλά και πώς υπάρχουν φήμες ότι ο ατζέντης του συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Μπεσίκτας. Οι επιδόσεις του Μαζουακού δεν ήταν οι αναμενόμενες και έτσι ο Μαρσέλο δείχνει ο κατάλληλος για να ενισχύσει τη συγκεκριμένη θέση.

Δεν είναι το πρώτο δημοσίευμα που συνδέει τον έμπειρο παίκτη του Ολυμπιακού με άλλη ομάδα. Είχε ακουστεί πριν από λίγες εβδομάδες το ενδιαφέρον από MLS για την απόκτηση του διεθνή αμυντικού αλλά χωρίς να υπάρξει κάτι παραπάνω.

Η μέχρι τώρα προσφορά του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό δεν είναι η αναμενόμενη. Μένει να φανεί και ποια θα είναι η διαχείριση του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο θέμα τώρα που υπάρχει και η διακοπή λόγω του Μουντιάλ…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!