Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της αγωνιστικής και ο Βίντα είναι κανονικά στα πλάνα του Αλμέιδα.

Έτοιμη για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (13/11, 19:30) είναι η ΑΕΚ. Η «Ένωση» ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με τη χθεσινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο των Σπάτων. 

Στην αποστολή που ανακοίνωσε αμέσως ύστερα ο Ματίας Αλμέιδα συμπεριλήφθηκε ο Βίντα. Ο αμυντικός της ΑΕΚ από την Πέμπτη είχε επιστρέψει σε πλήρη ρυθμό. Το ίδιο ισχύει και για τον Φαν Βερτ, με τον Ολλανδό να μπαίνει ύστερα από καιρό.

Εκτός έμεινε ο Σιμάνσκι, που δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα λόγω ίωσης, ενώ ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονταν οι τραυματίες Ελίασον και Τσούμπερ.

Την αποστολή της ΑΕΚ συνθέτουν οι: 

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βερτ, Αραούχο.

Ολυμπιακός: Με Γκάρι Ροντρίγκεζ κόντρα στην ΑΕΚ

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το σημερινό ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ (13/11, 19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στον Ρέντη. Ολυμπιακός

Ακολούθως, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε τελικά τον Γκάρι Ροντρίγκες, που κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με το χρόνο, ενώ επέστρεψε και ο Ρέαμπτσουκ, ο οποίος δεν έπαιξε στη Λιβαδειά για να ξεκουραστεί.

Αντίθετα, εκτός αποστολής γι΄ άλλη μια φορά είναι ο Μαρσέλο, όπως και ο Βρσάλικο, ενώ απόντες είναι και οι Μπα, Σισέ, Ουί Τζο, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε και Ντε Λα Φουέντε. Ολυμπιακός

Την αποστολή της πειραϊκής ομάδας συγκροτούν οι:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ , Χάμες Ροντρίγκες, Γκάρι Ροντρίγκεζ, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!