Οι Μιλγουόκι Μπακς υπέστησαν την δεύτερη ήττα τους στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Την δεύτερη ήττα τους (σ.σ. μετρούν 10 νίκες) στο εφετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, γνώρισαν οι Μιλγουόκι Μπακς, καθώς ηττήθηκαν με 111-93 στο Σαν Αντόνιο από τους Σπερς.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Milwaukee Bucks (@bucks)

Τα «ελάφια» παρατάχθηκαν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και τους Μίντλεντον, Χόλιντεϊ, Αλεν, Κόνατον και Ινγκλς και δεν κατάφεραν να προβάλλουν ουσιαστική αντίσταση στους γηπεδούχους, που βελτίωσαν την συγκομιδή τους στις έξι νίκες, έναντι επτά ηττών.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Milwaukee Bucks (@bucks)

Ο τομέας της στατιστικής, που έκανε την μεγάλη διαφορά ήταν ο αιφνιδιασμός, καθώς οι Σπερς σημείωσε 21 πόντους σ΄αυτην την κατηγορία, έναντι κανενός (!) των Μιλγουόκι Μπακς, ενώ η ομάδα του Σαν Αντόνιο, κυριάρχησε και στις δύο ρακέτες (σ.σ. 50-32 οι πόντοι).

Κορυφαίοι για τους νικητές, ήταν οι Τζόνσον και Βασελ με 29 και 22 πόντους, αντίστοιχα, ενώ από την ομάδα του Μιλγουόκι, ξεχώρισαν οι Κάρτερ (21π, 6 ασίστ), Λόπεζ (19π) και Πόρτις (16π, 12 ριμπ.).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!