Πάνοπλη και με όλα της τα αστέρια θα πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ η Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης - Μέσα και ο Αραούχο.

Ο Ρόναλντ Αραούχο είναι τελικά στην αποστολή της Ουρουγουάης για τα παιχνίδια του Μουντιάλ στο Κατάρ. Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε στην ήττα (0-1) της Ουρουγουάης από το Ιράν σε φιλικό αγώνα τον Σεπτέμβριο, αποχωρώντας από το γήπεδο μετά από μόλις πέντε λεπτά αγώνα.

Δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά εκτιμάται πως τελικά θα είναι σε θέση να βοηθήσει την «τσελέστε». Αν όχι από το πρώτο ματς, σίγουρα στη συνέχεια. Είτε είναι στους ομίλους είτε στα νοκ-άουτ παιχνίδια.

Η Ουρουγουάη μετέχει στον 8ο όμιλο του Μουντιάλ και θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της εναντίον της Νότιας Κορέας στις 24 Νοεμβρίου, ενώ θα αντιμετωπίσει επίσης την Πορτογαλία και την Γκάνα.

Η 26άδα της αποστολής: Μουσλέρα, Ροκέ, Σόσα, Χιμένεθ, Κόατες, Γοδίν, Κάσερες, Αραούχο, Βαρέλα, Ροντρίγκεθ, Ολιβέρα, Βίνια, Τορέιρα, Ουγκάρτε, Βεσίνο, Μπεντανκούρ, Βαλβέρδε, Πλελίστρι, Κανόμπιο, Τόρες, Ντε Λα Κρουζ, Αρασκέτα, Γκόμεζ, Σουάρες, Καβάνι, Νούνιες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!