Η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης εξετάζει το ενδεχόμενο απόλυσης του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό στις τάξεις της Ατλέτικο Μαδρίτης. Γενικότερα, η φετινή πορεία της ομάδας δεν είναι καλή κάτι που κάνει τους ιθύνοντες της ομάδας να ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν λύσεις. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, αν και αποτελεί έναν από τις πιο εμβληματικούς προπονητές στην ιστορία της Ατλέτικο Μαδρίτης, ίσως αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

Η πρόσφατη ήττα από τη Μαγιόρκα ενδέχεται να φέρει εξελίξεις στις τάξεις των «κολτσονέρος». Συγκεκριμένα ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η διοίκηση του συλλόγου εξετάζει έντονα το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Αργεντινού προπονητή.

Η φετινή χρονιά δεν εξελίσσεται καλά για τους «ροχιμπλάνκος». Τα μέσα αναφέρουν πως στη λίστα διαδοχής του Σιμεόνε βρίσκεται ο Λουίς Ενρίκε και ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Μάλιστα, το πάνε ένα βήμα παραπέρα και αναφέρουν πως οι ιθύνοντες της ομάδας βρίσκονται ήδη σε επαφές με τον Λουίς Ενρίκε.

O 52χρονος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας, με τη διοίκηση του κλαμπ να έχει κάνει ήδη επαφή με την πλευρά του ώστε να διαπιστώσει τα «θέλω» του. Και το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρχει εξέλιξη, είτε μιλάμε για θετική είτε για αρνητική.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!