Ο Αϊζάια Τόμας τοποθετήθηκε στα όσα είπε για εκείνον ο Μάικλ Τζόρνταν στο Last Dance εκφράζοντας την τεράστια δυσαρέσκειά του.

Ο Αϊζάια Τόμας δεν είναι έτοιμος να λήξει την κόντρα του με τον Μάικλ Τζόρνταν που κρατά από τη δεκαετία του 1990. Ο θρύλος των Ντιτρόιτ Πίστονς μοιράστηκε σχόλια στα οποία δεν ήταν ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε η σχέση του με τον Τζόρνταν κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ The Last Dance:

«Έβλεπα το The Last Dance με την οικογένειά μου και σκέφτομαι ότι όλα είναι καλά», είπε ο Τόμας. «Και μετά έρχεται αυτός ο τύπος στην τηλεόραση και λέει ότι με μισεί και μετά με αποκαλεί μαλάκα. Και μετά συνεχίζω να βλέπω ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ για αυτόν που είναι μαλάκας. Λέω, περίμενε ένα λεπτό, time out. Μέχρι να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη, αυτός ο καυγάς θα συνεχιστεί για πολύ καιρό, γιατί είμαι από τη δυτική πλευρά του Σικάγο».

Αϊζάια Τόμας vs Μάικλ Τζόρνταν: Μία κόντρα που κρατάει από το ’88

Το ντοκιμαντέρ εξυμνούσε σε μεγάλο βαθμό το μεγαλείο του Τζόρνταν στο γήπεδο. Ωστόσο, υπήρχαν και κακές του στιγμές. Όπως όταν τσακωνόταν με συμπαίκτες και αντιπάλους του ή τότε που χτύπησε τον Στιβ Κερ. Κάποιες από αυτές τις στιγμές είναι σίγουρα κάποιες στις οποίες αναφερόταν ο Τόμας. Άλλωστε, η αντιπαλότητα μεταξύ των Πίστονς και των Μπουλς ήταν μια από τις κεντρικές ιστορίες του ντοκιμαντέρ.

Οι Μπουλς του Τζόρνταν έχασαν από τους Πίστονς του Τόμας στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ του 1988, στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας το 1989 και στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας το 1990. Το Ντιτρόιτ ακολούθησε μία άκρως επιθετική τακτική κόντρα στον Τζόρνταν. Και κάπως έτσι ανέπτυξαν τη φήμη των Bad Boys.

Κατά τη διάρκεια του The Last Dance, ο Τζόρνταν αναφέρθηκε στο στυλ των Πίστονς όταν εξήγησε τι τον παρακίνησε να γίνει πιο «επιθετικός» και να αλλάξει τη δική του προσέγγιση καθώς προχωρούσε η καριέρα του.

Η παροιμιώδης παράδοση της σκυτάλης ήρθε τότε όταν το Σικάγο σάρωσε τους Πίστονς στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας το 1991 λίγο πριν νικήσει τους Λέικερς στους τελικούς. Οι Μπουλς συνέχισαν να κατακτούν έξι από τα επόμενα οκτώ πρωταθλήματα ως μια από τις καλύτερες δυναστείες στην ιστορία του αθλήματος.

Πολλοί από τους Πίστονς, συμπεριλαμβανομένου του Τόμας, αποχώρησαν από το γήπεδο χωρίς να δώσουν το χέρι τους ενώ υπήρχε ακόμα χρόνος στο ρολόι στο τελευταίο παιχνίδι εκείνης της σειράς του 1991. Γεγονός που σαφώς δεν άρεσε στον Τζόρνταν.

Το ανέφερε κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ και δεν συγκρατήθηκε ιδιαίτερα όταν σχολίαζε την σχέση του με τον Τόμας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!