Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την αναμέτρηση απέναντι στον ΟΦΗ ωστόσο θα παραταχθεί χωρίς τους Σιμάνσκι και Τσούμπερ.

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στην «Αγιά-Σοφιά OPAP Arena».

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε τους Σιμάνσκι και Τσούμπερ να μην προπονούνται και να τίθενται εκτός για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς.

Ο μεν Σιμάνσκι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα υποβληθεί σε εξετάσεις ενώ ο Τσούμπερ έχει μία ίωση. Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Άρολντ Μουκουντί που προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και θα δώσει κανονικά το παρών.

Φυσικά παραμένουν εκτός οι Ντομαγκόι Βίντα, Τόμας Φαν Βέερτ αλλά και ο Ελίασον που πήρε εξιτήριο μετά το επιτυχημένο χειρουργείο και θα μείνει εκτός για κάποιους μήνες μέχρι να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!