Ο Λούκα Ντόνσιτς συνεχίζει και γράφει τη δική του ιστορία στα παρκέ του ΝΒΑ και να εντυπωσιάζει με τους ευφάνταστους τρόπους που σκοράρει.

Το έκανε ΚΑΙ αυτό ο Λούκα Ντόνσιτς. Ο αστέρας των Ντάλας Μάβερικς απέδειξε για ακόμα μία φορά πόση… μπάλα ξέρει. Και φυσικά, πως μπορεί να πετύχει καλάθι με κάθε τρόπο. Αλλά όταν λέμε με κάθε τρόπο, εννοούμε ΚΑΘΕ τρόπο.

Ενόψει του τεράστιου παιχνιδιού με τους Μπρούκλιν Νετς, ο Σλοβένος σταρ έκανε την καθιερωμένη του προπόνηση. Και μαζί με την προπόνηση, κάνει και τα… σουτάκια του. Από το τρίποντο, από τη σέντρα, από την άλλη άκρη του γηπέδου. Από παντού έχει δοκιμάσει, και από παντού φυσικά το έχει βάλει. Αλλά τα ξημερώματα, κόντρα στους Νετς, δοκίμασε κάτι διαφορετικό.

Στο βίντεο που ανάρτησαν NBA και Ντάλας Μάβερικς στους λογαριασμούς τους στο Instagram, φαίνεται ο Ντόνσιτς να σκοράρει με τον… ώμο! Ναι, καλά διαβάσατε. Με τον ώμο. Άφησε τη μπάλα να χτυπήσει στο παρκέ και ενώ είναι στον αέρα, ο Ντόνσιτς την βρίσκει με τον ώμο και φυσικά σκοράρει!

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dallas Mavericks (@dallasmavs)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!