Ο Έρικ ΜακΚόλουμ έζησε ίσως το πιο σοκαριστικό σκηνικό της ζωής του, όταν άγνωστος του επιτέθηκε με μαχαίρι για μία θέση στάθμευσης.

Ένα τρομακτικό περιστατικό είχε να αντιμετωπίσει ο Έρικ ΜακΚόλουμ και η οικογένειά του. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Πατρών και του Πανιωνίου (πλέον αγωνίζεται στην Καρσίγιακα) την ώρα που πάρκαρε στον δρόμο για ένα mall στη Σμύρνη, είδε έναν άγνωστο να τον πλησιάζει με μαχαίρι και να απειλεί τόσο εκείνον όσο και την οικογένειά του.

Ο έμπειρος guard μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στο twitter, ότι αν χρειαζόταν να σκοτώσει τον άγνωστο για να διασφαλίσει την ασφάλεια της οικογένειας του, θα το έκανε. Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση δεν χρειάστηκε να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Έρικ ΜακΚόλουμ:

«Φίλοι μου, στη Σμύρνη. Αναφέρετε τον ιδιοκτήτη του λευκού αυτού αυτοκινήτου στην Αστυνομία. Συμπεριφέρθηκε σαν ηλίθιος για μία θέση πάρκιγνκ και με πλησίασε επιθετικά, μέχρι να βγω έξω και να δει πως είμαι πιο μεγαλόσωμος και νεότερος. Εκείνη τη στιγμή έβγαλε μαχαίρι και τον ακινητοποίησαν όσοι ήταν γύρω».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!