Με τη συνδρομή ύψους 150.000 ευρώ από την αγαπημένη του, Μίλαν, ο Αντρέι Σεβτσένκο προχωρά στην ανακατασκευή του γηπέδου στο Ιρπίν, το οποίο βομβαρδίστηκε από τα ρωσικά πυρά.

Η Ουκρανία προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της και να ανακατασκευάσει περιοχές και κτίρια που καταστράφηκαν μερικώς ή ολοσχερώς από τον πόλεμο. Διπλά στη χώρα του είναι και ο Αντρέι Σεβτσένκο.

Ο θρύλος του Ουκρανικού ποδοσφαίρου, σε συνεργασία με την εταιρεία «United 24», προσπαθούν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα χρήματα προκειμένου να ανακατασκευαστεί το γήπεδο του Ιρπίν, πόλης κοντά στο Κίεβο που βομβαρδίστηκε από τα ρωσικά πυρά.

Στην προσπάθειά του αυτή δεν θα μπορούσε να απουσιάσει η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» θα προσφέρουν το ποσό των 150.000 ευρώ ως δωρεά, με τον παλαίμαχο στράικερ και πρώην τεχνικό της εθνικής Ουκρανίας να ευχαριστεί δημόσια τον σύλλογο.

«Όταν είδα παιδιά να τρέχουν στο χορτάρι περνώντας πάνω από τους κρατήρες που άφησαν οι ρωσικοί βομβαρδισμοί, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να αποκαταστήσουμε τη ζημιά. Ο εχθρός κατάφερε να καταστρέψει το γήπεδο, αλλά όχι και το πάθος των παιδιών για το παιχνίδι», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter ο Αντρέι Σεβτσένκο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!