Ο Τζέιμς Χάρντεν υπέστη θλάση στον τένοντα του δεξιού ποδιού κόντρα στους Ουίζαρντς και θα μείνει εκτός παρκέ για έναν μήνα.

Σοβαρό πλήγμα υπέστη η περιφερειακή γραμμή των Φιλαδέλφεια 76ερς, οι οποίοι καλούνται να πορευθούν δίχως τον Τζέιμς Χάρντεν για ένα μήνα. Ο γκαρντ των Σίξερς υπέστη θλάση στον τένοντα του δεξιού ποδιού, τραυματισμό που αποκόμισε στην ήττα της Τετάρτης (2/11) από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Η απουσία του Χάρντεν επηρεάζει άμεσα τους Σίξερς, καθώς ο έμπειρος γκαρντ έχει ανεβάσει το παιχνίδι των συμπαικτών του, ιδιαίτερα του Ταϊρίς Μάξεϊ.

Σε 21 αγώνες με τους Σίξερς την περασμένη σεζόν, ο τρεις φορές κορυφαίος σκόρερ του ΝΒΑ είχε μέσο όρο 21 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και 10,5 ασίστ, ενώ εφέτος μετράει 22 πόντους, 10 ασίστ και 7 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Οι Σίξερς είναι όγδοοι στην Ανατολική Περιφέρεια με ρεκόρ 4-5. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!