Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται απόψε στις 20:30 με τον Κορεντέν Μουτέ για το εισιτήριο στους «8» του Paris Μasters.

Με νίκη ξεκίνησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά Masters του Παρισιού. Ο Έλληνας τενίστας δεν χρειάστηκε περισσότερο από 80 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βρετανού Ντάνιελ Εβανς (Νο 27 στην παγκόσμια κατάταξη), επικρατώντας με 6-3, 6-4, σε αναμέτρηση του 2ου γύρου.

Έτσι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης, εκεί όπου θα παίξει σήμερα (20:30) κόντρα στον Κορεντέν Μουτέ, ο οποίος νίκησε τον Κάμερον Νόρι.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί και το 2018 στη Βαρκελώνη, όπου ο Τσιτσιπάς είχε πάρει τη νίκη στα δύο σετ. Ο νικητής θα παίξει στην οκτάδα με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα ή τον Τόμι Πολ, που άφησε εκτός τον Ράφα Ναδάλ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Στέφανος Τσιτσιπάς Στέφανος Τσιτσιπάς