Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε άνετα με 2-0 σετ του Ντάνιελ Έβανς στην πρεμιέρα του στο Paris Masters και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Με νίκη ξεκίνησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά Masters του Παρισιού. Ο Ελληνας τενίστας δεν χρειάστηκε περισσότερο από 80 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βρετανού Ντάνιελ Εβανς (Νο 27 στην παγκόσμια κατάταξη), επικρατώντας με 6-3, 6-4, σε αναμέτρηση του 2ου γύρου.

Από την αρχή της αναμέτρησης ο Τσιτσιπάς πήρε τον έλεγχο του court, βρήκε νωρίς break και στα δύο set και έχοντας σε αρκετά καλή μέρα το service του δεν δυσκολεύτηκε να πατήσει στα δύο break και να κλείσει εύκολα την αναμέτρηση.

Ο Νο5 του κόσμου ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 28 winners και 14 αβίαστα λάθη. Ήταν αρκετά συνεπής σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν άφησε στον αντίπαλό του κανένα περιθώριο διεκδίκησης της νίκης. Στο πρώτο σετ είχε 78% κερδισμένους πόντους ενώ στο δεύτερο 67%.

Έτσι ο Τσιτσιπάς εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης, εκεί όπου είναι πιθανό να βρει απέναντί του έναν άλλο Βρετανό, τον Κάμερον Νόρι (Νο 12 στο ταμπλό και 13 στον κόσμο), εφόσον ο τελευταίος επιβεβαιώσει τα προγνωστικά στον αποψινό αγώνα του με τον Γάλλο Κορεντέν Μουτέ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Στέφανος Τσιτσιπάς