Ο Λιονέλ Μέσι δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, εάν πρώτα δεν κατακτήσει το Champions League.

Σύμφωνα με την «L’Équipe», ο Λιονέλ Μέσι ξεκαθάρισε στους μάνατζερ που τον εκπροσωπούν ότι δεν σκοπεύει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν με «άδεια χέρια».

Την πρώτη του σεζόν στους Παριζιάνους ο Μέσι κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ. Ωστόσο, ένας ποδοσφαιριστής τέτοιου βεληνεκούς είναι λογικό να μην αρέσκεται μόνο σε αυτούς τους δύο τίτλους. Ο μεγάλος του στόχος είναι το Champions League. Κάτι που αποτελεί διακαή πόθο και των Παριζιάνων.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ήρθε λίγα 24ωρα μετά το δημοσίευμα του Athletic για προχωρημένες επαφές του Λιονέλ Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι για το επόμενο καλοκαίρι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα που θα κάνει ότι περνά από το χέρι της ώστε ο Αργεντίνος «μάγος» να επιστρέψει στο «σπίτι» του. Οποιαδήποτε απόφαση του Μέσι θα γίνει γνωστή μετά το Μουντιάλ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!