Ο Ρομέλου Λουκάκου αποδεικνύεται... γυάλινος και μετά από μόλις δύο ματς που έπαιξε, τραυματίστηκε ξανά και θα μείνει εκτός δράσης.

Νέο πρόβλημα στον αριστερό μηρό αντιμετωπίζει ο Ρομέλου Λουκάκου, μετά από μόλις δύο συμμετοχές -ως αλλαγή- με την Ιντερ, ύστερα από σχεδόν δίμηνη απουσία λόγω της θλάσης που είχε υποστεί στο ίδιο σημείο. Αυτή τη φορά ο τραυματισμός του Βέλγου επιθετικού δεν είναι τόσο σοβαρός, όμως είναι πολύ πιθανό να του στερήσει τη συμμετοχή στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής (6/11) με τη Γιουβέντους, ενώ είναι δεδομένη η απουσία του από το -βαθμολογικά αδιάφορο- παιχνίδι του Champions League με τη Μπάγερν, αύριο (1/11) στο Μόναχο.

Ο Λουκάκου υπέστη διάταση στο ματς πρωταθλήματος με τη Σαμπντόρια, όπου πέρασε ως αλλαγή στο 68ο λεπτό, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε κάνει την επανεμφάνισή του, για πρώτη φορά από τα τέλη Αυγούστου, αγωνιζόμενος στην αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζεν.

Το νέο πρόβλημα του 29χρονου φορ δεν αναμένεται να θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, που αρχίζει σε τρεις εβδομάδες.