Ο Γκράχαμ Πότερ τόνισε πως δεν έχει «να απολογηθεί για κάτι» αφού αποδοκιμάστηκε από οπαδούς της πρώην ομάδας του κατά τη διάρκεια της ήττας της Τσέλσι με 4-1.

Ο Γκράχαμ Πότερ έφυγε από την Μπράιτον τον περασμένο μήνα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, μετά την απόλυση του Τόμας Τούχελ. Ωστόσο, η επιστροφή στο Μπράιτον δεν ήταν αυτή που περίμενε…

Η πρώην ομάδα του τον… πλήγωσε και τον οδήγησε στην πρώτη του ήττα ως προπονητή της Τσέλσι.

Όμως ο Πότερ υπερασπίστηκε την απόφασή του να φύγει από την Μπράιτον για την Τσέλσι:

«Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι ή να ζητήσω συγγνώμη!

Νομίζω ότι έκανα καλή δουλειά στον σύλλογο και τον άφησα σε καλό μέρος, αλλά οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να έχουν τη γνώμη τους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Γκράχαμ Πότερ