Ο Πάμπλο Μάρι θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο μήνες μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε σε εμπορικό κέντρο του Μιλάνου.

Ο Πάμπλο Μάρι, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Άρσεναλ στην Serie A με την Μόντσα, ήταν ένας από τους πέντε ανθρώπους που δέχθηκαν επίθεση στο σούπερ μάρκετ στο Milanofiori στο Assago, μια περιοχή στο Μιλάνο, και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο τραυματισμός αυτός θα αφήσει τον παίκτη εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες όπως ανέφερε η ιταλική ομάδα:

«Οι ειδικοί της ομάδας γενικής χειρουργικής και τραύματος του νοσοκομείου Niguarda στο Μιλάνο πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση δύο τραυματισμένων μυών στην πλάτη του Πάμπλο Μάρι.

Η επέμβαση πήγε καλά και αναμένεται παραμονή δύο ή τριών ημερών στο νοσοκομείο. Μετά το εξιτήριο, ο παίκτης θα μπορεί να ξεκινήσει μια διαδικασία αποκατάστασης. Αυτός ο τύπος μυϊκού τραυματισμού συνήθως απαιτεί δύο μήνες ανάπαυσης προτού μπορέσετε να συνεχίσετε τις σωματικές δραστηριότητες».

Σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε, ο Πάμπλο Μάρι δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport: «Σήμερα ήμουν τυχερός, γιατί είδα έναν άνθρωπο να πεθαίνει μπροστά μου».

Ο Μάρι υπέγραψε στην Άρσεναλ το 2020. Συνέχισε με 12 εμφανίσεις στην Premier League, αλλά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος αυτής της χρονιάς ως δανεικός, πρώτα στην Ουντινέζε και τώρα στην Μόντσα.

Έχει παίξει οκτώ παιχνίδια στην Serie A για την Μόντσα αυτή την σεζόν, σκοράροντας ένα γκολ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!