Ο Κριστόφ Γκαλτιέ μίλησε για την «εφτάρα» της Παρί στη Χάιφα και εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας.

Στην εντυπωσιακή απόδοση των ποδοσφαιριστών του, στάθηκε ο Κριστόφ Γκαλτιέ, λίγο μετά το τέλος της εμφατικής νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Μακάμπι Χάιφα με 7-2 για το Champions League. Γκαλτιέ

«Ήταν μια υπέροχη βραδιά και ήταν σημαντικό να προκριθούμε. Χρειαζόμαστε μια εξαιρετική εμφάνιση με την Γιουβέντους για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση, είναι πολύ σημαντικό», τόνισε ο έμπειρος προπονητής των πρωταθλητών Γαλλίας και συνέχισε:

«Η ομάδα έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο, σε όλες τις γραμμές και οι παίκτες συνεργάσθηκαν άριστα. Οταν όλοι παίζουν ο ένας για τον άλλον, ως ομάδα, έχουμε μια πολύ καλή εικόνα και αυτό δίνει τέτοιου είδους αποτέλεσμα. Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση».

Group H

⇒ Παρί Σεν Ζερμέν – Μακάμπι Χάιφα 7-2

Μέσι, Νεϊμάρ και Μπαπέ «χόρευαν» στο «Παρκ ντε Πρενς» διαλύοντας τη Μακάμπι με 7-2. Έτσι, κλείδωσαν την παρουσία τους στους «16» του Champions League, μια στροφή πριν από την ολοκλήρωση των ομίλων.

⇒ Μπενφίκα – Γιουβέντους 4-3

Στο «Ντα Λουζ» η Μπενφίκα με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια της πήγε ν΄ αυτοκτονήσει απέναντι στη Γιουβέντους, καθώς ενώ προηγήθηκε με 4-1 κατέβασε το ρυθμό της με αποτέλεσμα η «Γιουβε» να μειώσει σε 4-3 (τελικό σκορ) και να απειλήσει με ισοφάριση. Γιουβέντους και Μακάμπι Χάιφα θα διεκδικήσουν το «εισιτήριο» για τα play off του Europa League, με τους «μπιανκονέρι» να υποδέχονται τους «Παριζιάνους» και τους Ισραηλινούς τους «Αετούς» της Λισαβόνας.

Η βαθμολογία του όγδοου ομίλου

Standings provided by Sofascore

Επόμενη αγωνιστική

Γιουβέντους – Παρί Σεν Ζερμέν
Μακάμπι Χάιφα – Μπενφίκα

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!