Τα στοιχεία που διέρρευσαν για το συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ διέψευσε η Παρί Σεν Ζερμέν με επίσημη ανακοίνωσή της.

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρενέβη με ανακοίνωση σχετικά με τις λεπτομέρειες που δημοσιεύει η εφημερίδα Le Parisien, σύμφωνα με τις οποίες ο Κιλιάν Εμπαπέ υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου το καλοκαίρι έως το 2025 για συνολικό ποσό 630 εκατ. ευρώ.

Αυτό, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, είναι το συνολικό μικτό ποσό του συμβολαίου μεταξύ μισθού και μπόνους υπογραφής, που μεταφράζεται σε 282 εκατ. ευρώ καθαρά ή 94 εκατ. ευρώ ανά σεζόν.

Χάρη στην υπογραφή της ανανέωσης, ο Εμπαπέ εξασφάλισε μισθό 6 εκατομμυρίων μικτών το μήνα (2,7 εκατομμύρια καθαρά), για συνολικό μισθό 72 εκατομμυρίων ευρώ μεικτά ανά σεζόν: περίπου τριπλάσιο από αυτό που κέρδιζε με την προηγούμενη συμφωνία.

Ωστόσο, ο παριζιάνικος σύλλογος διαβεβαιώνει ότι τα στοιχεία δεν είναι σωστά. «Μετά από μια εντυπωσιακή ιστορία των μέσων ενημέρωσης που δημοσιεύτηκε τη νύχτα σχετικά με τον σύλλογο κι έναν από τους παίκτες της, η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαιώνει ότι η ιστορία είναι εντελώς λανθασμένη και χωρίς ούτε μια σωστή λεπτομέρεια», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

«Ακόμη και ο χρόνος της δημοσίευσης από το εν λόγω μέσο ενημέρωσης είναι επίσης αιφνιδιαστικός, λίγες μέρες πριν από έναν σημαντικό αγώνα του UEFA Champions League», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις. Τώρα κιόλας λέμε!