Ισπανικά ΜΜΕ θέλουν τον Εμπαπέ να ζηλεύει τη σχέση Μέσι-Νεϊμάρ και να προσπαθεί να αποκόψει τον Αργεντινό από τον συμπαίκτη τους στην Παρί.

Ο ισπανικός Τύπος αποκαλύπτει νέες πληροφορίες για τη σχέση του Κιλιάν Εμπαπέ με τον Νεϊμάρ. Η εφημερίδα «Marca», επιβεβαιώνει ότι ο Γάλλος επιθετικός δεν μπορεί πλέον να συνυπάρξει με τον Βραζιλιάνο άσο, ενώ το προηγούμενο διάστημα, μερίδα του ευρωπαϊκού Τύπου, ανέφερε πως ο Μπαπέ ζήτησε από την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, την… απομάκρυνση του Νεϊμάρ.

Το «σενάριο» που φέρεται να έχει τεθεί σε λειτουργία από τον Εμπαπέ, θέλει τον νεαρό παγκόσμιο πρωταθλητή, να προσεγγίζει με θέρμη τον Λιονέλ Μέσι, προκειμένου να τον… αποκόψει από τον Νεϊμάρ, με τον οποίο συνδέονται με στενή φιλία. Αρχικά μέσα στο γήπεδο και εν συνεχεία, εκτός αγωνιστικού χώρου. Και σύμφωνα με την «Marca», εάν αυτό συμβεί, ο Νεϊμάρ θα φύγει πιο εύκολα από την γαλλική ομάδα.

Πρόκειται ασφαλώς για λίγο… τραβηγμένη υπόθεση. Έως και πολύ. Πάρα πολύ. Ωστόσο, η εφημερίδα «Iberian», διευκρινίζει ότι οι δύο άνδρες μπορούν να «μονιάσουν» και πως ο Εμπαπέ θα συμφωνούσε να «θάψει το τσεκούρι» σε περίπτωση που οι διοικητικοί ηγέτες του συλλόγου, προχωρούσαν σε μεταγραφές ποιοτικών ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της ομάδας.

«Φάπα» Πέρεθ σε Εμπαπέ – «Ούτε που ασχολούμαι πλέον»

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ήταν ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους, της τελετής για την «Χρυσή Μπάλα», που ολοκληρώθηκε με τον Γάλλο επιθετικό των Μαδριλένων, Καρίμ Μπενζεμά, να παραλαμβάνει από τον συμπατριώτη του και «θρύλο» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ζινεντίν Ζιντάν, το σημαντικό τρόπαιο.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Ισπανός παράγοντας, αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, όταν σχετικά δημοσιεύματα, αποκάλυψαν ότι ο Κιλιάν Μπαπέ θέλει να φύγει άμεσα από την Παρί Σεν Ζερμέν και τον νεαρό Γάλλο επιθετικό, να προχωρά σε ρητή διάψευση.

«Το όνειρό του ήταν να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλαμε να το κάνουμε τον περασμένο Αύγουστο, αλλά δεν τον άφησαν να φύγει. Έλεγε συνέχεια ότι ήθελε να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης και ένα δεκαπενθήμερο πριν από αυτό, η κατάσταση άλλαξε. Αφ’ ενός λόγω πολιτικής πίεσης και αφ’ ετέρου για οικονομικούς λόγους. Ένιωσε έναν «εγκλωβισμό» και επένδυσε στο τι ήταν πιο εύκολο να ξεμπλοκάρει όλο αυτό. Εμάς, μάς είπαν ότι είχε αλλάξει γνώμη», σχολίασε ο Πέρεθ, ο οποίος τοποθετούμενος προ ημερών, μιλώντας στο «Cadena SER», είχε πει με νόημα:

«Οι φήμες για τον Μπαπέ; Όχι μόνο κουράστηκα, αλλά ούτε καν διαβάζω πια τι λέγεται για το θέμα. Περάσαμε καλά το καλοκαίρι. Τώρα αυτό δεν έχει πλέον νόημα. Έχουμε ένα φανταστικό μέλλον μπροστά μας, με τον Βινίσιους και τον Ροντρίγκο, δύο σούπερ σταρ που μπορούν να κατακτήσουν την Χρυσή Μπάλα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.