Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ζινεντίν Ζιντάν θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Καρίμ Μπενζεμά στο ματς με τη Λειψία για το Champions League.

Με μία καίρια απουσία θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα με την Λειψία για την 5η αγωνιστική του Champions League. Οι «μερέγχες» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Καρίμ Μπενζεμά, όπως ακριβώς και στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με τη Σεβίλλη.

Ο Καρίμ Μπενζεμά θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Ο Γάλλος επιθετικός, έχει υποστεί μυϊκή κόπωση στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού, κάτι το οποίο έκανε γνωστό η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, μέσω επίσημης ενημέρωσης.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης:

Η επιστροφή του Μπενζεμά στα γήπεδα, αναμένεται να γίνει την επόμενη αγωνιστική για τον αγώνα κόντρα στη Χιρόνα.

Καρίμ Μπενζεμά: Παρέλαβε τη «Χρυσή Μπάλα» από Μόντριτς & Ζιντάν – Σείστηκε το «Μπερναμπέου» (vid)

Ο Καρίμ Μπενζεμά πάτησε το χορτάρι του «Μπερναμπέου» ως κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» για πρώτη φορά στο ματς με τη Σεβίλλη και η Μαδρίτη… σείστηκε.

Ο Γάλλος επιθετικός κατέκτησε το «Άγιο Δισκοπότηρο» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και ως είθισται παρέλαβε το βραβείο του και μπροστά στο λαό της «Βασίλισσας».

Μάλιστα, η βράβευση έγινε όσο πιο συμβολική γινόταν. Την «Χρυσή Μπάλα» παρέδωσαν στον Καρίμ Μπενζεμά ο προηγούμενος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που την είχε κατακτήσει, αλλά και ο τελευταίος Γάλλος που την είχε κρατήσει στα χέρια του. Ο λόγος φυσικά για τους Λούκα Μόντριτς και Ζινεντίν Ζιντάν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης που γέμισαν το «Μπερναμπέου» τον αποθέωσαν παρά την καταρρακτώδη βροχή.

Δείτε τη στιγμή της βράβευσής του:

Μαζί του, βραβεύτηκε και ο Τιμπό Κουρτουά που αναδείχθηκε τερματοφύλακας της χρονιάς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.