Ακάθεκτη προχωρά η Ρεάλ Μαδρίτης στη φετινή Λα Λίγκα, «καθάρισε» και τη Σεβίλλη μέσα στο «Μπερναμπέου» με 3-1.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύτηκε για 79΄ λεπτά με τη Σεβίλλη στο «Μπερναμπέου». Τελικά, όμως, «καθάρισε» μέσα σε τρία λεπτά και με το τελικό 3-1 ξέφυγε με +6 από την Μπαρτσελόνα (ματς λιγότερο) και παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στη La Liga μετά από 11 αγωνιστικές.

Με τη σημερινή τους νίκη οι «μερέγχες» διεύρυναν το αήττητο σερί απέναντι στους Ανδαλουσιάνους σε 8 επίσημα παιχνίδια και συμπλήρωσαν τρεις σερί νίκες και πέντε στην τελευταία εξάδα αγώνων σε πρωτάθλημα και Champions League.  Ρεάλ Μαδρίτης

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Real Madrid C.F. (@realmadrid)

Η Σεβίλλη πριν το ματς ήταν αήττητη από τότε που την ανέλαβε ο Χόρχε Σαμπάολι (μία νίκη και τρεις ισοπαλίες), ωστόσο, σήμερα δεν απέφυγε την πρώτη της ήττα επί των ημερών του έμπειρου τεχνικού.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Real Madrid C.F. (@realmadrid)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.