Το NBA ερευνά ξανά υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης, αυτή τη φορά για τον assistant general manager των Ντιτρόιτ Πίστονς.

Νέα υπόθεση παρενόχλησης στο NBA. Ο assistant General Manager των Ντιτρόιτ Πίστονς, Ρομπ Μέρφι, βρίσκεται σε διαθεσιμότητα αφού ο σύλλογος άρχισε έρευνα μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας, που αφορούσε μια γυναίκα πρώην υπάλληλο.

Ο 50χρονος Μέρφι, βρίσκεται εκτός ομάδας για περίπου μια εβδομάδα με άδεια. Η διοίκηση ενημερώθηκε για τον ισχυρισμό και άρχισε αμέσως έρευνα. Ο Μέρφι, ο οποίος κατάγεται από το Ντιτρόιτ, προήχθη σε βοηθό GM τον Ιούνιο, αφού διετέλεσε πρόεδρος και γενικός διευθυντής της θυγατρικής των Πίστονς στην G League τον Μάρτιο του 2021.

Είχε περάσει τις προηγούμενες δύο δεκαετίες ως προπονητής κολεγίου, συμπεριλαμβανομένων 10 ετών στο Ίστερν Μίσιγκαν ως επικεφαλής προπονητής έως το 2021. Ο Μέρφι ήταν επίσης προπονητής λυκείου στο Ντιτρόιτ, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων ετών στο Crockett Tech προτού προχωρήσει σε κολεγιακές θέσεις ως βοηθός στο Κεντ Στέιτ το 2002 και στο Σίρακιους το 2004.

Η έρευνα των Πίστονς για τον ισχυρισμό σχετικά με τον Μέρφι έρχεται μετά τον αποκλεισμό του προπονητή των Μπόστον Σέλτικς, Ίμε Ουντόκα, για την σεζόν 2022-2023, μετά από έρευνα για σχέση στον χώρο εργασίας, με γυναίκα υφιστάμενη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.