Οι Μπρούκλιν Νετς έχασαν στην πρεμιέρα της σεζόν του ΝΒΑ αλλά οι φίλοι τους «έσκασαν» περισσότερο για την τραγική εμφάνιση του Σίμονς.

Ο Μπεν Σίμονς επέστρεψε στα παρκέ, αυτή τη φορά για πρώτη φορά με τη φανέλα των Νετς. Το αποτέλεσμα; Μια απογοητευτική εμφάνιση, μια ήττα και απόλυτο τρολάρισμα από τους πάντες στο twitter.

Η προβληματική ανταλλαγή

Μετά τις μέτριες εμφανίσεις του κατά τη διάρκεια των πλέι οφ του ΝΒΑ το 2021, ο Μπεν Σίμονς βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής για την κακή εικόνα της ομάδας στη Φιλαδέλφεια. Λόγω ανησυχιών για την ψυχική του υγεία και για τον τραυματισμό στην πλάτη του, ανταλλάχθηκε στους Μπρούκλιν Νετς. Αυτό συνέβη τον περασμένο Φλεβάρη. Έκτοτε, δεν είχε παίξει ούτε ένα παιχνίδι με την φανέλα των Νετς. Αυτό θα άλλαζε στο πρώτο παιχνίδι της σειρά με τους Σέλτικς στα περασμένα πλέι οφ. Τελικά δεν τα κατάφερε γιατί αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω του προβλήματος στην πλάτη του.

https://twitter.com/GotBannedAgainn/status/1582906289755426816?s=20&t=7fxR2IT5Tls5O4gI_eEwjA

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο

Εντάξει, δεν αποτελεί είδηση το γεγονός πως ένας παίκτης, που απουσίαζε σχεδόν ένα χρόνο από τα παρκέ, δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του. Αλλά το δεν έχω βρει τα πατήματα με το αποβάλλομαι με 6 φάουλ σε 23 λεπτά έχει διαφορά. Σε ένα παιχνίδι που οι Νετς βρίσκονταν συνέχεια πίσω στο σκορ, ο Σίμονς έκανε το έκτο του φάουλ στην αρχή της τελευταίας περιόδου. Έως τότε είχε καταφέρει να συγκεντρώσει μόνο τέσσερις πόντους, πέντε ριμπάουντ, πέντε ασίστ και είχε και τρία λάθη. Να θυμίσουμε πως και ο Ζάιον επέστρεψε χθες στα παρκέ, σχεδόν 2 χρόνια μετά τον τραυματισμό του. Εκείνος είχε 25 πόντους, 9 ριμπάουντ και μια μεγάλη νίκη μέσα στο Μπρούκλιν.

Το τρολάρισμα στο twitter

Όπως ήταν αναμενόμενο, επίσημες σελίδες και φανς στο twitter είχαν πολλά να πουν για το απογοητευτικό ντεμπούτο του Σίμονς με την φανέλα των Νετς. Το Μπούκλιν δεν είναι σε καθόλου καλό φεγγάρι, το αν αυτό θα αλλάξει δεν θα εξαρτηθεί μόνο από τον Σίμονς. Αλλά ο 26χρονος πρέπει να κάνει κάτι για να σωπάσει τους haters του. Προς το παρόν, απολαύστε τον χθεσινό “πανζουρλισμό” στο twitter.

https://twitter.com/RBPhillyTake/status/1582917576740335616?s=20&t=LGBfGQGDITaEQu6wKc1riQ