Ο Ματιέ Βαλμπουενά προχώρησε σε μία κίνηση που δεν θα περίμεναν πολλοί και συνεχάρη τον Καρίμ Μπενζεμά για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Ο Καρίμ Μπενζεμά, πρόσθεσε -το βράδυ της περασμένης Δευτέρας- στην συλλογή του, την «Χρυσή Μπάλα», όντας ο πέμπτος Γάλλος ποδοσφαιριστής στην Ιστορία, που βραβεύεται με το σπουδαίο τρόπαιο. Βαλμπουενά

Πολλοί έσπευσαν να τον συγχαρούν κι ένας απ’ αυτούς, είναι και ο Ματιέ Βαλμπουενά, παρά το γεγονός ότι οι δύο «αστέρες» του γαλλικού ποδοσφαίρου, έφθασαν μέχρι τις δικαστικές αίθουσες, για την γνωστή υπόθεση με το βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Ερωτηθείς σχετικά, από το «90 Football», ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, σχολίασε με πλήρη ειλικρίνεια:

«Χαίρομαι γι’ αυτόν, του αξίζει. Στην ζωή, πρέπει να είσαι ειλικρινής. Πάντα ήξερα πώς να ξεχωρίζω το ποδόσφαιρο απ’ όσα συμβαίνουν έξω από τα γήπεδα. Ο Μπενζεμά, έκανε μια καταπληκτική σεζόν. Όταν παίζεις τόσα χρόνια σε έναν σύλλογο, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και αποδίδεις καλά, δεν θα ήταν αντικειμενικό, εκ μέρους μου, να πω ότι δεν του αξίζει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.