Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για τη δέκατη σεζόν του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και το NBA δημοσίευσε ένα βίντεο στα Social Media όπου φαίνεται η τρομακτική εξέλιξή του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να «τρελάνει» τον μπασκετικό (και όχι μόνο) πλανήτη.

Ποιος περίμενε όταν ξεκινούσε την πορεία του στο χώρο πως θα εξελισσόταν τόσο και θα γινόταν ο καλύτερος παίκτης του NBA. Κι όμως έγινε. Μέσα από τη σκληρή δουλειά κατάφερε να γίνει ο «Giannis» όλου του πλανήτη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πλέον κλείνει δέκα χρόνια παρουσίας στο NBA όπου ηγείται της προσπάθειας των αγαπημένων του Μιλγουόκι Μπακς. Θα καταφέρουν να φτάσουν ως στο τέλος της διαδρομής και στην κατάκτηση του πολυπόθητου δαχτυλιδιού; Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα παλέψουν μέχρι το τέλος.

Tο NBA με αφορμή τη δέκατη σεζόν του Γιάννη στο NBA δημοσίευσε ένα βίντεο στα Social Media όπου φαίνεται η τρομακτική εξέλιξή του.

Απολαύστε το:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba)

Απλά εκπληκτικός!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Γιάννης Αντετοκούνμπο Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.