Ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν... καυτός και κόντρα στη Χιμπέρνιαν σκοράροντας για την Σέλτικ δύο από τα έξι γκολ της.

Την τρίτη σερί νίκη της στη σκωτσέζικη Premiership πανηγύρισε η Σέλτικ, συντρίβοντας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής την Χιμπέρνιαν με 6-1. Άνοιξε, έτσι, την διαφορά της απ’ τους Ρέιντζερς στους 5 βαθμούς, αλλά με έναν αγώνα περισσότερο. Γιακουμάκης

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου ήταν ο Τζέιμς Φόρεστ που σημείωσε χατ-τρικ (9′, 24′, 58′, πρώτα γκολ για φέτος στο πρωτάθλημα) και ο Γιώργος Γιακουμάκης που βρήκε δύο φορές δίκτυα (στο 18′ από ασίστ του Μπερναμπέι και στο 73′) προτού αντικατασταθεί στο 76ο λεπτό από τον ΜακΚάρθι.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός έφτασε πλέον τα 5 γκολ σε 8 εμφανίσεις στην εφετινή Premiership της Σκωτίας και οδεύει ολοταχώς για να σπάσει την περσινή επίδοση των 13 τερμάτων στο πρωτάθλημα.

Την τελική “πινελιά” για τους Κέλτες έβαλε στο 89′ ο Μαεντά. Η Χιμπέρνιαν το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει -προσωρινά σε 3-1- στο 56′ με τον Γιουάν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.