Η αγγλική «Telegraph» δημοσίευσε πως η Τότεναμ πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα συζητήσεις με την πλευρά του Αντόνιο Κόντε για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ικανοποιημένη και έτοιμη να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αντόνιο Κόντε είναι η Τότεναμ.

Σύμφωνα με την αγγλική «Telegraph», η Τότεναμ, παρόλο που μπορεί να ανανεώσει αυτόματα το συμβόλαιο του προπονητή της για έναν ακόμα χρόνο, δεν θέλει να το αφήσει στην τύχη του. Το αντίθετο. Η διοίκηση του συλλόγου θέλει να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, πολυετούς διάρκειας.

Μένει να φανεί αν ο Ιταλός προπονητής θα μπει σε μία διαδικασία συζητήσεων με την ομάδα του. Εξάλλου και ο ίδιος θέλει να «χτίσει» κάτι καλό στην ομάδα του και να φτάσουν ψηλά.

Ο Κόντε εντάχθηκε στην Τότεναμ τον Νοέμβριο του 2021 και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στο Champions League, αποφασίζοντας να μείνει στον πάγκο της ομάδας για να διεκδικήσει τίτλους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αντόνιο Κόντε