Τη στήριξή της στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δήλωσε μερίδα των οπαδών της Γιουβέντους.

Δύσκολες μέρες περνά η Γιουβέντους, η οποία ήδη έχει μείνει 10 πόντους πίσω από το ιταλικό πρωτάθλημα και οδεύει προς αποκλεισμό από τους 16 του Champions League. Αν και πολλοί πίστευαν πως θα υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, η διοίκηση της Γιουβέντους στηρίζει στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Και όπως φαίνεται δεν είναι μόνο αυτή…

Μερίδα κόσμου στηρίζει τον έμπειρο τεχνικό κάτι που φάνηκε από πανό που κρεμάστηκε λίγο έξω από το «Allianz Stadium» μετά το κάζο στο Ισραήλ, όπου η Γιουβέντους ηττήθηκε από τη Μακάμπι Χάιφα με 2-0.

Πιο συγκεκριμένα το πανό ανέφερε:

«Μίστερ Αλέγκρι μην παραιτηθείς ποτέ! Όποιος μάχεται εναντιόν μας δεν είναι άξιος να φοραέι αυτή τη φανέλα».

Οι οπαδοί της «Γιούβε» φαίνεται πως δεν θεωρούν για όλα υπεύθυνο τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Μένει να φανεί αν προπονητής και παίκτες μπορέσουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!