Ο Στιβ Κερ σε δηλώσεις του μίλησε για το επεισόδιο ανάμεσα σε Ντρέιμοντ Γκριν και Τζόρτναν Πουλ, τονίζοντας ότι η διαρροή του βίντεο έχει φέρει σε δύσκολη θέση την ομάδα των Γουόριορς.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν απολογήθηκε στους συμπαίκτες του για το περιστατικό με τον Τζόρνταν Πουλ και τη γροθιά που έριξε στον συμπαίκτη του, ενώ έθεσε τον εαυτό του για λίγες μέρες εκτός Γουόριορς. Θέση για το περιστατικό πήρε και ο head coach της ομάδας, Στιβ Κερ που μίλησε στα media για όλο αυτό που δημιουργήθηκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό κάποια πράγματα να μένουν μέσα στο σπίτι σου. Είμαι πάνω από 30 χρόνια στο ΝΒΑ κι έχω δει κάθε λογής τρέλα. Όμως όταν κάτι μένει μέσα στους τέσσερις τείχους, είναι σχετικά εύκολο να το διαχειριστείς και να προχωρήσεις μπροστά. Όταν όμως βγαίνουν πράγματα προς τα έξω, ξεσπά κόλαση που επηρεάζει τους πάντες, τον προπονητή και κυρίως τους παίκτες. Μας φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση, όλους μας. Αν εσείς είχατε μια κάμερα να τραβά σε μια οικογενειακή διαμάχη, θα θέλατε να βγει προς τα έξω και να πρέπει να το συζητάτε με όλο τον κόσμο; Φυσικά και όχι! Θα θέλατε να το διαχειριστείτε εσωτερικά. Σε 32 χρόνια καριέρας πρέπει να έχω δει πάνω από 20 περιστατικά με γροθιές σε προπονήσεις. Όμως αυτό δεν θα πρέπει να βγαίνει έξω από τους τείχους του προπονητικού κέντρου. Δυστυχώς τώρα έγινε και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι ως οργανισμός».

Κανείς δεν γνωρίζει για το πότε ο Ντρέιμοντ Γκριν θα επιστρέψει στις προπονήσεις και στις υποχρεώσεις των Γουόριορς.

Με δική του πρωτοβουλία αποσύρεται για λίγες μέρες από τις προπονήσεις των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς προκειμένου να σιγήσει ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπο του. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα επιστροφής και όλοι αναμένουν τις εξελίξεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Στιβ Κερ